Lajme të Fundit

Lufta e bandave mafioze dhe dhjetë kushtet për të protestuar për shqiptarët

PARTIA DEMOKRATIKE DHE KAUZAT E UZURPUARA

Manifesti Politik i Bleta Shqiptare

Kriza e përfaqësimit politik dhe kriminalizimi politik III (Rasti Shqiptar)

NISI POLITIKA E RRUGËS: URREJTJA E POPULLIT DHE POLITIKANËT E URREJTJES

Realizimi i Idesë së Lirisë: Shtet-kombi kapitalist e demokratik

MOJ SHATORRE KU NA MBLODHE: HERONJTË E RREMË TË KOHËS SONË

Hinduizmi në Kosovë

Pse nuk protestoj!

AGJITATORI I MIRESHPERBLYER I SHKRUAN SHEFIT EDI RAMA: SA POSHTE KA RENE PROPAGANDA….

Katër Hiper-Dëmet E Qeverisë Rama!

Politikë

Aktualitet

Ekonomi

Kulturë

Vështrime

Kosova

Shqipëria

Ilirida

Mërgata

BLETA TV

Manifesti Politik i Bleta Shqiptare

Kujtesë Historike

  • No Picture
    nga Xhevat Latifi Është natë Agim Ramadani. Yjet po bien një nga një. Para këmbëve tua duken të gjithë të vegjël, të tretur. Një këmbë burri rri i ngrirë mbi një gur-kufiri t’shkulur! Cfarë të them për kufirin e Kosharës? Është bartur në Çakorr! Në parlament një grup cubash mbajnë peng [...]
  • Broshura 1 (kliko për fletëpalosjen e [...]
  • SHINASI RAMA Në një shkrim shumë të shtruar para dy ditësh në gazetën DITA Prof. Pëllumb Xhufi, pa dyshim njëri nga mendjet më të vyeshme ndër shqiptarët, analizonte lidhjen komplekse të Enver Hoxhës me nacionalizmin shqiptar. Shkrimi, me shumë kurajo profesionale e qytetare, ngren tezën se Enver Hoxha ka [...]
  • Shkruan: Refik  HASANI Me rastin e 25 vjetorit të mbajtjes së referendumit ku  më 1 e 2 mars 1992,nga ne banorët e Komunave  të Medvegjës, Bujanocit dhe Preshevës për Autonomi Territoriale-Politike dhe me të drejtë bashkangjitje me Shqipërin  amë. Këto tri Komuna janë  territor i banuar me popullatë [...]
  • Dr. AZETA KOLA  Hedhja e betonit mbi mbetjet arkeologjike te Durresit eshte dhunim i hapur i trashegimise kulturore te kombit Shqiptar, te marre ne pergjithese, dhe historise antike te tij, ne vecanti. Disa vjet me pare, pikturat murale me autor artistin Shqiptar, Onufri, te cilat gjenden ne Kishen e Shelcanit te ndertuar [...]