Lajme të Fundit

February 2017

Bretkosa e Markovit dhe Basha*

Nga Ahmet Dursun Andrei Markov lindi në vitin 1856 në Rusi. Që fëmijë, i pëlqente t’i shumëzonte gjërat, t’i përpjestonte, e pastaj t’i zbriste e në fund [...]

February 27, 2017

PSE KODI ZGJEDHOR ËSHTË ANTIKUSHTETUES

Nga Bledar Dika Në Kushtetutën e Republikës së Shqipërisë parimi i përfaqësimit politik riperseritet disa herë. Kështu në nenin 1 pika 3 Kusht. ndërsa citohet që [...]

February 27, 2017

Krahasime Manifestesh!

E. S. Vladi Nese kthejme syte nga historia do te shohim qe ‘manifestet’ kane qene nje element i rendesishem ne ndryshimin e rrjedhes se saj.  … Qellimi i kesaj analize [...]

February 27, 2017

1 2 3 8

Shpërndajeni Nëse Ju Pëlqen!