Lajme të Fundit

March 2017

Do kthehesha Nëse…

Nga Anjeza Bojku …ishte e mbushur me njerëz të bukur në shpirt.  Ky vend aq i bukur ka shumë njerëz të mirë por dhe plot njerëz me vese që skapërdihen për ne [...]

March 16, 2017

ËSHTË NATË AGIM RAMADANI

nga Xhevat Latifi Është natë Agim Ramadani. Yjet po bien një nga një. Para këmbëve tua duken të gjithë të vegjël, të tretur. Një këmbë burri rri i ngrirë mbi [...]

March 11, 2017

1 2 3 4

Shpërndajeni Nëse Ju Pëlqen!