Lajme të Fundit

May 2017

A ka të ardhme Aleanca Kuqezi?

Nga Ardit Dukagjini Pas pjesëmarjes në farsën e Çadrës së turpit të Trustit të Gështenjave, dhe mospërfshirjes së saj në listat e Lulit, Aleanca Kuqezi ndodhet [...]

May 30, 2017

1 2

Shpërndajeni Nëse Ju Pëlqen!