Lajme të Fundit

June 2017

Zgjedhjet, PD-ja dhe rruga e duhur

Grid Rroji Përfundimi i zgjedhjeve me konsolidimin përfundimtar të kontrollit të shtetit nga Rilindja, dhe lufta e ashpër që po zhvillohet për kontrollin e Trustit të [...]

June 29, 2017

Shpërndajeni Nëse Ju Pëlqen!