Lajme të Fundit

ALFRED PEZA PISHTAR I LIRISE NEN INVESTIGIM NGA ILDKPKI

 

Nga Bletashqiptare

Dashuria për vëndin të shtohet më shumë pasi je bërë subjekt hetimi për  ILDKPKI. Kështu deputeti i PS Alfred Peza ne të njëjtën kohë kur ILDKPKI ka shpallur zyrtarisht se pasuritë dhe financat e tij “do verifikohen” dhe për këtë -marrim të qënë falën e këtij institucioni – sepse rezultatin përfundimtar nuk e dime akoma. Por në një shtet ideal ku agjensi të tilla të jenë të pavaruara dhe investigimet e tyre të jenë të pandotura, Alfred Peza do të hetohej me objektivitet për të vërtetuar deklaratat e guximshme mbi kursimet që ka bërë si ai ashtu edhe bashkshortja në lidhje me pasuritë dhe investimet e tij. ILDKPKI do konkludojë si edhe në se ka konflikt interesi, gjithmonë në se nuk ka interferenca politike.

Ndërkohë Alfredi fle ne dafina- dhe duket se i kanë premtuar se asgje nuk do ndodhë sepse në të njëjtën media kishte publikuar një artikull filozofik për lirinë. Ironia e kësaj qëndron në faktin se- ngandonjëherë djelli me shoshë nuk mulohet. Sa do që të duash lirinë e koncepin e saj fakti që ka shumë ngjasa të kesh abuzuar me fonde – deri tani spekullim- nuk të bën pishtar të lirisë.

Na Ndiqni dhe pëlqeni faqen tonë
0

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Shpërndajeni Nëse Ju Pëlqen!