Lajme të Fundit

1 Comment on Fletëpalosja e Bleta Shqiptare

  1. E ka shkruar Fishta apo dikush ne shekullin 21 ku gjuha amtare eshte unifikuar pa dialekte.
    Fillim i mbare gjysma e punes, por fillimi i keq me fanatizem dialektor eshte gjysma e mbrapsht.
    Reflektoni te unifikoni shqiptaret ne nje program te qarte pa permendur krijuesin se sigurte ai nuk do ta krijoje partine tuaj, por shqiptaret e mashtruar dhe te rraskapitur qe 27vjet.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Shpërndajeni Nëse Ju Pëlqen!