Lajme të Fundit

FOTOLAJM: Shqiptarët kanë sot lindshmërinë më të ulët qysh nga 1930!

Grafiku në foto nfa Instituti i Statistikave dhe BIRN.

Na Ndiqni dhe pëlqeni faqen tonë
0

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Shpërndajeni Nëse Ju Pëlqen!