Lajme të Fundit

Kujtesë Historike

ËSHTË NATË AGIM RAMADANI

nga Xhevat Latifi Është natë Agim Ramadani. Yjet po bien një nga një. Para këmbëve tua duken të gjithë të vegjël, të tretur. Një këmbë burri rri i ngrirë mbi [...]

March 11, 2017

Kush e harroi ditëlindjen e Fan Nolit?

Thoma Serani Si sot 135 vjet me pare lindi patrioti, kryepeshkopi i kishës Autoqefale Ortodokse Shqiptare, deputeti dhe kryeministri i Shqipërisë, shkrimtari e përkthyesi [...]

January 7, 2017

1 2 3 8

Shpërndajeni Nëse Ju Pëlqen!