Lajme të Fundit

Amerika

Perse deshtojne protestat ne Shqiperi

Nga Thoma Tomi Serani U bene disa jave qe Shqiperia eshte perfshire nga protestat. Jane te pakten 3 protesta kryesore qe po ndodhin apo kane ndodhur ne keto 2-3 javet e [...]

March 1, 2017

Ftesa

Nga Jurgen Vladi Pavarësisht se ka kaluar një kohë dhe dallga e fitores së Presidentit Trump  ka  rënë, edhe dje gjatë ceremonisë së betimit të Presidentit Tramp [...]

January 21, 2017

TË FLASËSH SHQIP…

Nga Kozeta Zylo. Te flasesh Gjuhen Shqipe ne dhe te huaj ku na hodhen fatet, te ngjan deri diku sikur e ke Shqiperine me vehte, komunikon dhe flet me bashkatdhetaret e tu. Po [...]

October 5, 2016

Shpërndajeni Nëse Ju Pëlqen!