Lajme të Fundit

Azia

Bretkosa e Markovit dhe Basha*

Nga Ahmet Dursun Andrei Markov lindi në vitin 1856 në Rusi. Që fëmijë, i pëlqente t’i shumëzonte gjërat, t’i përpjestonte, e pastaj t’i zbriste e në fund [...]

February 27, 2017

Shpërndajeni Nëse Ju Pëlqen!