Lajme të Fundit

Politikë

FIASKOJA E PAZAREVE TE PAMBARUARA

    Nga Valbona Gjoni Karanxha Në çfarë “republike moderne” opozita ngul çadrat si rrethimet otomane sepse nuk i del pazari që kërkon, dhe pazari që [...]

April 12, 2017

Fejton: Dashuri në kohën e kanabisit

Nga Erlet Shaqe Në një çadër, në një magazinë, vritet natën një kryekomisar pas shpine. Në një çadër ku përpunohen farat e lulediellit në formën më [...]

April 12, 2017

Blasfemi me Pazarin e Ri

Gentian Kaprata – Urbanism & Democracy   Demagogjia e qeverisjeve të Rilindjes ka arritur në atë nivel force sa është e rrezikshme për këdo ekspert të bëj [...]

April 7, 2017

1 2 3 53

Shpërndajeni Nëse Ju Pëlqen!