Lajme të Fundit

Politika e Jashtme

INFLUENCA RUSE NË RRITJE

Valbona Gjoni Karanxha Tashmë influenca  ruse në rajon është deklaruar e hapur. Me zhvillimet dhe lajmet ditore në rrjetin diplomatik ndërkombëtar,  komuniteti i [...]

March 6, 2017

1 2 3 5

Shpërndajeni Nëse Ju Pëlqen!