Lajme të Fundit

Shqipëria

ARMATA KUAKUARAKUA

Mrsc Besim DERVISHI “….Në një shoqëri si kjo e jona ku emocionet qëndrojnë kundër botës racionale dhe material. Ata pa pasuri kanë mbetur vetëm ne botën [...]

May 4, 2017

FIASKOJA E PAZAREVE TE PAMBARUARA

    Nga Valbona Gjoni Karanxha Në çfarë “republike moderne” opozita ngul çadrat si rrethimet otomane sepse nuk i del pazari që kërkon, dhe pazari që [...]

April 12, 2017

Festa mbaroj, duhet me u zgjue

Nga Besnik Dizdari Këtë titull disi në gegnisht e mora si një lloj antiteze prej një lirike të pashlyeshme të Ernest Koliqit që shkruante: “Ândrra âsht e bukur e [...]

March 30, 2017

Do kthehesha Nëse…

Nga Anjeza Bojku …ishte e mbushur me njerëz të bukur në shpirt.  Ky vend aq i bukur ka shumë njerëz të mirë por dhe plot njerëz me vese që skapërdihen për ne [...]

March 16, 2017

ËSHTË NATË AGIM RAMADANI

nga Xhevat Latifi Është natë Agim Ramadani. Yjet po bien një nga një. Para këmbëve tua duken të gjithë të vegjël, të tretur. Një këmbë burri rri i ngrirë mbi [...]

March 11, 2017

1 2 3 32

Shpërndajeni Nëse Ju Pëlqen!