Lajme të Fundit

Kulturë

ARMATA KUAKUARAKUA

Mrsc Besim DERVISHI “….Në një shoqëri si kjo e jona ku emocionet qëndrojnë kundër botës racionale dhe material. Ata pa pasuri kanë mbetur vetëm ne botën [...]

May 4, 2017

Do kthehesha Nëse…

Nga Anjeza Bojku …ishte e mbushur me njerëz të bukur në shpirt.  Ky vend aq i bukur ka shumë njerëz të mirë por dhe plot njerëz me vese që skapërdihen për ne [...]

March 16, 2017

ËSHTË NATË AGIM RAMADANI

nga Xhevat Latifi Është natë Agim Ramadani. Yjet po bien një nga një. Para këmbëve tua duken të gjithë të vegjël, të tretur. Një këmbë burri rri i ngrirë mbi [...]

March 11, 2017

Hinduizmi në Kosovë*

  Nga AHMET DURSUN Te këmbët e shkronjave NEWBORN lustraxhiu e la klientin e tij me një këmbë në ajër dhe ia mbathi mes pune me gjithë sënduk… Në Klinë, [...]

February 2, 2017

1 2 3 5

Shpërndajeni Nëse Ju Pëlqen!