Lajme të Fundit

Vështrime

Te drejtat e grave

Nga Bledar Dika E drejta e votes në origjinë ka qënë gjithnjë prerogativë e një pjese të meshkujve që i përkisnin aristokracisë dhe klerit, më tej vota do t’i [...]

March 10, 2017

REFORMA SI INSTRUMENT DISKREDITIMI

Arian Nikaj Reforma në drejtësi nuk ka target, përdorimi i saj politikisht mund të përfundoj “gëzim për derë”, politikanë, gazetarë, jurist, avokat, e [...]

March 1, 2017

KUSH E KA PUSHTUAR BULEVARDIN ?

Myslim PASHA *) Në pamje të parë duket se Bulevardin e ka pushtuar” Demos”i. Sepse arkitekturën e shpifur e kësaj Proteste, e kanë projektuar dy nga modelet më të [...]

March 1, 2017

PSE KODI ZGJEDHOR ËSHTË ANTIKUSHTETUES

Nga Bledar Dika Në Kushtetutën e Republikës së Shqipërisë parimi i përfaqësimit politik riperseritet disa herë. Kështu në nenin 1 pika 3 Kusht. ndërsa citohet që [...]

February 27, 2017

1 2 3 29

Shpërndajeni Nëse Ju Pëlqen!