Lajme të Fundit

Tema Për Debat

Te drejtat e grave

Nga Bledar Dika E drejta e votes në origjinë ka qënë gjithnjë prerogativë e një pjese të meshkujve që i përkisnin aristokracisë dhe klerit, më tej vota do t’i [...]

March 10, 2017

REFORMA SI INSTRUMENT DISKREDITIMI

Arian Nikaj Reforma në drejtësi nuk ka target, përdorimi i saj politikisht mund të përfundoj “gëzim për derë”, politikanë, gazetarë, jurist, avokat, e [...]

March 1, 2017

PËR GREVËN E URISË

Nga një filoqylse Epo kam 26 vjet qe nuk u morra as me greva as me dhjetor e as me shkurt, e nuk jam shprehur ndonjëherë, se helbete nuk me takon para atyre qe kanë [...]

February 20, 2017

PUSHTETARE NE ARREST SHTEPIAK

RAMIZ GJINI Pasi u nginjen me milionat e parave te vjedhura; pasi ndertuan vila dhe pallate; pasi futen ne duar gjithe pasurine kombetare, zbrazen arken e shtetit, futen [...]

February 4, 2017

KULINARIA ILIRE DHE Z.LU*

  Nga Ahmet Dursun “Mund t’ju siguroj, se ne si SHBA i mbështesim plotësisht propozimet aktuale” (bëhet fjalë për reformën në drejtësi)”. Pikërisht kjo [...]

January 28, 2017

1 2 3 7

Shpërndajeni Nëse Ju Pëlqen!